WNL

Politie opent gedenksite voor doodgereden agent

De politie heeft een online condoleanceregister geopend voor de 36-jarige agent die tijdens de jaarwisseling werd aangereden in Den Haag. De politieman, Mario Prosperi, overleed afgelopen maandag aan zijn verwondingen.

Boek
Mensen die een condoleance willen achterlaten, kunnen terecht op een speciale pagina van de politie. Condoleances die op andere plaatsen (zoals de Facebookpagina de politie-eenheid Den Haag) zijn geplaatst, worden bij die condoleances gevoegd.

Lees ook: Politie intens bedroefd om doodgereden agent Mario: ‘Rust zacht’

De politie zal uiteindelijk alle condoleances bundelen in een boek en deze aanbieden aan de familie van de overleden agent.

Geen opzet
De aanrijding lijkt volgens de politie geen opzet: de 27-jarige vrouw die Mario met haar auto raakte had vermoedelijk slecht zicht door de aanwezige rook. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd.

“In Mario verliezen we een geliefd collega, een bevlogen politieman met passie voor het vak en voor de politie als organisatie,” zei de politie van Den Haag eerder. “Onze gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en collega’s van Mario.”

Door: Redactie

Exit mobile version